Astrid solutions

ASTRID is het digitale communicatienetwerk voor alle hulp- en veiligheidsdiensten.

Het netwerk biedt tal van voordelen in vergelijking met de vroegere analoge netwerken. 

  • Het waarborgt onder meer een grote beschikbaarheid en een optimale gesprekskwaliteit in een beveiligde omgeving. Eén van de grootste voordelen van ASTRID is dat het een landelijk dekkend netwerk is. Met de meer dan 500 bestaande masten en pylonen biedt ASTRID een grote dekkingsgraad aan, maar dit voornamelijk buitenshuis.
  • Het hoeft geen betoog dat de openbare hulpdiensten, bijv. de brandweerdiensten, de diensten van de geïntegreerde politie en de dringende geneeskundige hulpverlening, ook in gebouwen moeten kunnen communiceren om bijvoorbeeld de uitbreiding van een brand te kunnen verhinderen en om de reddingswerken en de bescherming van personen en goederen te kunnen vergemakkelijken.
Waar eist de veiligheidscommissie indoor dekking?  Wettelijk kader:
  • Openbare gebouwen -  Dagelijks meer dan 150 bezoekers -  Ondergronds (zelfs gedeeltelijk) -  Opslag van gevaarlijke producten - grondoppervlakte meer dan 2500 m² -  Bv. scholen, schouwburgen, winkelcentra inclusief hun ondergrondse parkings …
  • In deze gevallen is de bouwheer zeker verplicht zelf voor een oplossing te zorgen, maar ook lokale overheden zoals de gemeente kunnen verplichten om een indoor dekking te voorzien.

ALL COMMUNICATIONS NV begeleidt u in de communicatie met de technische diensten van ASTRID

  • We komen meten waar de bijkomende dekking nodig is en waar niet (afhankelijk van de afwerkingsgraad van het gebouw).
  • We stellen een technisch dossier voor u op alsook een budgetofferte.
  • We begeleiden u tot en met de goedkeuring van uw dossier en de uiteindelijke indienststelling van het geleverde systeem.


Ook nadien kunnen we u van dienst zijn voor de monitoring en het onderhoud van het systeem.

Uw contactpersoon

Bruno
09/210 29 28
Neem contact op »