WIFI Antennes

Gezien deze techniek zeer sterk aanleunt bij zendapparatuur is ook hier onze knowhow zeer groot.

WIFI: Wireless Fidelity

We beschikken over een zeer groot gamma antennes, kabels, de meest diverse connectoren en toebehoren zoals ontstoringsfilters die we snel uit voorraad kunnen leveren. Door directe import vanuit de fabriek zijn we bovendien zeer prijsgunstig. We zorgen voor een complete WIFI-dekking in bedrijven, en berekenen de nodige hoogtes en antenneconfiguraties voor straalverbindingen tot 50km. We beschikken over de nodige meetapparatuur, alsook een niet geëvenaarde kennis en ervaring, om de installatie van dergelijke projecten tot een goed einde te brengen.

WiFi antennes 2,4 GHz en 5 GHz (802.11 a,b,g,n standaard)

Een goede antenne is de beste, goedkoopste en meest betrouwbare versterker voor uw netwerk. Deze versterkt zonder toegevoegde ruis zowel bij zenden als ontvangen. Een Grid of Paneelantenne stuurt bovendien het signaal naar waar u het wil en niet naar de buren, zodat uw netwerk hierdoor ook veiliger wordt.

Wij hebben 4 soorten in ons gamma. We leveren antennes voor alle gangbare frequenties zoals 900 MHz, 1.2 GHz, 1.5 GHz, 2.3GHz, 2.4 GHz, 5.6 GHz tot 10 GHz. Andere frequenties op aanvraag.

 1. Gaas of grid antennes
  Grote versterking en toch prijsgunstig, de ideale oplossing voor buiten, bestand tegen wind en regen, de resultaten worden niet beïnvloed door sneeuw of ijs. Maximum versterking: afstand x 16

 2. Paneel antennes
  Krachtige versterking, volledig vlak, mooi afgewerkt, geschikt voor binnen en buiten. Maximum versterking: afstand x 12

 3. Omnidirectionele antennes
  Indien men in alle richtingen een versterking van het signaal wenst, hebben we zowel omnidirectionele antennes met horizontale als vertikale polarisatie op 2.4GHz en 5.6GHz voor de 802.11 n standaard, geschikt voor binnen en buiten.
  Maximum versterking: afstand x 4

 4. Sector antennes
  Ideaal voor netwerken, door het signaal verticaal meer te bundelen krijgt men een grotere versterking zonder de horizontale openingshoek te moeten verminderen. Maximum versterking: afstand x 12

 

Bekijk de producten

Uw contactpersoon

Frans
+32 9 210 29 29
Neem contact op »