UHF / VHF / DMR / PMR

Onze klanten gaan van industrie tot politie, brandweer en militair maar ook privé en vrijetijdsbesteding.
  • Als diensten bieden we verhuur van toestellen, verhuur van antennesites, simulatie van te verwachten reikwijdte voor te installeren antennes, regenereren van batterijen, het programmeren van virtuele kanalen dmv ctcss tonen of selectieve oproep.
  • De keuze van apparatuur gaat van CB, PMR446 (vergunningsvrij) tot professionele toestellen, digitaal DMR, Nexedge, schokbestendig, waterdicht, explosievrij (ATEX), man down …                                                                                       
  • Wij vragen kosteloos uw vergunning aan bij BiPT en zorgen voor de best werkende en meest degelijke oplossing! We verdelen en geven service voor bijna alle merken. U kan bij ons terecht voor de meest diverse toepassingen, ook voor op maat gemaakte oplossingen.
  • Wij zorgen bijvoorbeeld ook voor dekking van uw walkie talkies ook op plaatsen waar dit normaal niet gaat door het gebruik van speciale repeaters en dit zelfs als je maar één enkele radiofreqwentie ter beschikking hebt.
  • Gebruik je reeds een repeater? Geeft die niet voldoende dekking in gebouwen, ondergrondse kelders, gangen in de buurt? Wij kunnen dat oplossen met een DAS/ distributed antenna systeem.
  • We verhuren hoog gelegen antennesites om uw zender of repeater te plaatsen ten einde uw rechtsreeks bereik fors te vergroten.
Bekijk de producten

Uw contactpersoon

Bart
+32 9 210 29 22
Neem contact op »